2310538937 6944149113, 6946195336 Λαγκαδά 105, Θεσσαλονίκη
 
 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Γύψος & Τέχνη | Γύψινες Διακοσμήσεις Κέντρο Θεσσαλονίκη

Η επιχείρησή μας “Γύψος & Τέχνη” η οποία βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης, καθημερινά κατασκευάζει και σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από γύψινα διακοσμητικά λευκά αλλά και στους χρωματικούς συνδυασμούς που επιθυμείτε.

Η πρωτοτυπία των γύψινων διακοσμητικών που κατασκευάζουμε, μας δίνει την δυνατότητα μεγάλων συνδυασμών κατασκευών που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, προσδίδοντας στον χώρο σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα μοναδικά καλούπια, η ποιότητα, οι οικονομικές τιμές αλλά και η ποικιλία σχεδίων για κάθε στυλ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πελατών, ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα.

 

 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
διακοσμητικά από γύψο, αλλά και από τσιμέντο ή μαρμαρόσκονη προϊόντα που είναι ιδανικά για εξωτερική διακόσμηση, επειδή αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες:
 
  Λούκια Σκαλιστά
  Λούκια Τραβηχτά
  Κορνίζες
  Παραστάσεις
  Ροζέτες
  Γωνίες
  Κιονόκρανα & Βάσεις
  Φουρούσια
  Θόλοι
  Διάφορα
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ