2310538937 6944149113, 6946195336 Λαγκαδά 105, Θεσσαλονίκη
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γύψος & Τέχνη | Γύψινες Διακοσμήσεις Κέντρο Θεσσαλονίκη


Με αγάπη και όραμα η επιχείρησή μας “Γύψος & Τέχνη” η οποία βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης, είναι στην διάθεσή σας και μπορεί να αναλάβει γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δώσουμε τις καλύτερες και πιο κομψές λύσεις, που θα καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική ανάγκη.

Οποιοδήποτε και αν είναι το ύφος του χώρους σας, κλασικό, μοντέρνο ή minimal, έχουμε την ιδανική λύση για να κάνουμε την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο μοναδικό.

 

 
 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι γύψινες και οι τσιμεντένιες διακοσμητικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε ασταρώνονται και μπορούν να βαφτούν στο επιθυμητό χρωματισμό. Έτσι, μπορείτε να έχετε ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα στον χώρο σας.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του αποτελέσματος. Η τεχνογνωσία των υπαλλήλων μας στις γύψινες διακοσμήσεις καθώς και τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε, είναι προσόντα που σας εγγυώνται ποιοτικές υπηρεσίες.

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και στην διαρκεί ενημέρωσή μας για ότι νέο υπάρχει γύρω από τις γύψινες διακοσμήσεις, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας που θα καλύψουν τις ανάγκες σας πλήρως.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με γύψινες διακοσμήσεις, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Θεσσαλονίκη, σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δείτε παρακάτω κάποιες από τις δουλειές μας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ